Natuurcamping aan de Zeeuwse kust

Camping

Camping Agri-Nova kenmerkt zich door kleinschaligheid, gastvriendelijkheid, relaxte sfeer, hygiëne, rust en heel veel ruimte! Bent u liefhebber van natuur en landschap? Geniet u van fietsen en wandelen door een prachtige omgeving? Gaat u graag naar het strand? Dan bent u bij Agri-Nova aan het juiste adres! Ook beoefenaars van watersporten, zoals surfen, kitesurfen, zeilen, snorkelen en duiken kunnen hier hun hart ophalen.

De kampeervelden zijn landschappelijk aangekleed met verschillende soorten beplanting. Het groene gras is een lust voor het oog. We kunnen onze camping dan ook met trots een natuurcamping noemen.

Alle kampeerplaatsen zijn zeer ruime XL Comfortplaatsen.

De kampeervelden zijn autovrij voor een optimale rust en ruimte beleving. Bij aankomst en vertrek is het eenmalig toegestaan met de auto het kampeerveld op te rijden. Voor vervoer van bagage en boodschappen zijn bagagewagens bij de kampeervelden aanwezig.

We doen ons uiterste best om de grasvelden mooi groen te houden en gunnen al onze gasten een mooie groene plaats. Vandaar dat alleen grasvriendelijk gaatjestapijt is toegestaan in de voortent.

Natuurcamping

Hondenvrije camping  Honden zijn niet toegestaan.

Camping Agri-Nova

      

Familie Padmos
Kooijmansweg 8
4326 CT Noordwelle

T: 0111 461 304
E: info@agricamping.nl

EV Laadstation aanwezig

Camping Agri-Nova